Beauty & Feet Bolsward

Beauty & Feet Bolsward is een Schoonheidssalon gelegen aan Broereplein 1 in Bolsward.

Meer informatie over Beauty & Feet Bolsward in Bolsward

Beauty & Feet Bolsward is een salon in Bolsward die gesloten zal zijn van vrijdag 15 september tot en met zondag 8 oktober. De salon biedt behandelingen aan waarbij het resultaat en de klant centraal staan. De salon bevindt zich in het centrum van Bolsward en is toegankelijk voor iedereen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en producten kunnen online besteld worden via de webshop. Daarnaast is er een sale waarbij mini Orly nagellak te koop is, 1 + 1 gratis.

Wil je weten wat Beauty & Feet Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Feet Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Feet Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Feet Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Beauty & Feet Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Feet Bolsward

Bezoekers bekeken ook