Angélique Beauty & Wellness

Angélique Beauty & Wellness is een Schoonheidssalon gelegen aan Lommerdsteeg 1a in Bolsward.

Meer informatie over Angélique Beauty & Wellness in Bolsward

Angélique Beauty & Wellness biedt specialistische behandelingen en pure ontspanning aan in Bolsward. Ze hebben een eigen E-webshop van BABOR waar je producten kunt bestellen die dierproefvrij, vrij van parabenen, dermatologisch getest en vegan zijn. Je kunt ook persoonlijk langskomen in de Beauty Store voor advies en producten. Ze zijn een erkend leerbedrijf en gespecialiseerd in permanente make-up. Bij BABOR begint elke beauty-ervaring met een huidanalyse, waarna een behandeling wordt afgestemd op de behoeften van de klant. Ze geloven dat elke vrouw de beste versie van zichzelf is als ze zich mooi en verzorgd voelt. Je kunt je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van tips, nieuwtjes en kortingen. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Angélique Beauty & Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Angélique Beauty & Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Angélique Beauty & Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angélique Beauty & Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Angélique Beauty & Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Angélique Beauty & Wellness

Bezoekers bekeken ook