ZWF ontwerp neemt MyriadM over

BOLSWARD – Allround internet en reclamebureau ZWF ontwerp VOF uit Bolsward heeft MyriadM uit Sneek overgenomen. De combinatie MyriadM en ZWF ontwerp versterkt elkaar en biedt volop mogelijkheden om de dienstverlening verder te optimaliseren.

MyriadM is sterk in digitalisering en past daarom goed bij ZWF ontwerp. Het bedrijf heeft mooie producten ontwikkeld die hun weg vinden naar gerenommeerde klanten. Dat de ontwikkelaars in dienst blijven zorgt er voor dat de kennis niet verloren gaat en de klant optimaal profiteert van de overname.

Onder de vlag van ZWF ontwerp valt ook www.photogifts.nl en www.pictureon.nl.Met de overname van MyriadM wordt de internettak van ZWF ontwerp verder versterkt.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.