ZWF Ontwerp Battle of Bolsward

Op 28 juni 2014 vindt alweer de derde Battle of Bolsward plaats. Een spetterend evenement dat stevige survivaltrekjes heeft.

Teams bestaande uit drie personen strijden tegen elkaar op een droog en nat parcours.

Een soort amfibierace eigenlijk. Hoewel het dit jaar een tikkie minder nat is dan vorig jaar (tropisch), zal het wederom erg leuk worden. De brandweer is van de partij dus echt droog houden we het niet. Dit spektakel heeft teams nodig van buurten, straten en verenigingen. Echter, er mogen maar twee teams per buurt of vereniging worden ingeschreven. Bovendien moet elk team minstens één vrouw in de gelederen hebben en de deelnemers moeten minimaal 16 jaar zijn. Enige sportiviteit is gewenst, maar een topatleet hoef je nou ook weer niet te zijn. Duik gerust in de historie van de Battle of Bolsward om te ontdekken dat dit evenement jou zeer zal aanspreken. Er zijn diverse klim- klauter- en struikelonderdelen op het parcours die er een soort hindernisbaan van maken. De stormbaan is spectaculairder dan ooit.

Prijs

 

Sommige teams stuiteren gewoon over de baan om te proberen de tropisch verrassende prijzen in de wacht te slepen. Want er zijn echt heel leuke prijzen te winnen met de Battle. De eindtijd van de laatste deelnemer is bepalend voor de prijs. Het hele gebeuren vindt plaats op het trainingsveld van SC Bolsward, dé arena van de Battle of Bolsward. En de aanvangstijd is 11.00 uur ’s ochtends. Dus als je ook als gladiator de strijd wilt aanbinden met je stadgenoten, dan ga je voor eeuwige roem… Of voor de leeuwen. Het publiek zal je inspanningen waarderen met een ovationeel applaus en de heamielkeninginne verleent je sowieso gratie. Want het gaat vooral om de lol.

Bekendmaking

Het zal overigens niet lang meer duren eer de keninginne en haar hofdames bekend worden gemaakt. Hou daarom de media de komende weken in de gaten, want het begint onderhand aardig te kriebelen. Wie o wie gaat deze tropische Heamieldagen als gastvrouw van de stad Bolsward aan de slag. In ieder geval krijgen we weer een prachtig Heamieltrio te zien dat op woensdag 25 juni 2014 door de straten van Bolsward naar het stadhuis trekt met dat laatste protsje hooi. Voor meer informatie kun je alvast kijken op de site www.heamiel.nl .

Tot hooi.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.