Zwemtrainer(ster) voor zwemselectie ZPC Bolsward gezocht.

De zwem en Polo club Bolsward  bestaat uit verschillende afdelingen te weten wedstrijdzwemmen, waterpolo, res-zwemmen en trimzwemmen.

De gehele club telt ongeveer 200 leden uit Bolsward en wijde omtrek, waarvan er ongeveer 30 actief zijn binnen de zwemselectie die wedstrijden zwemt.

Zoals iedere vereniging zijn we sterk afhankelijk van vrijwilligers en zijn wij op zoek naar versterking binnen onze trainersgroep. Binnen het wedstrijdzwemmen wordt training gegeven aan een groep jonge zwemmers van 7
tot ca. 17 jaar. Prestaties zijn bij ons belangrijk, maar sportiviteit en gezelligheid worden niet uit het oog verloren.  Wij zijn op zoek naar trainers wedstrijdzwemmen  die het een uitdaging vindt zijn of haar enthousiasme en zwemtechnieken over te brengen op onze zwemmers. Ook trainers met een sportieve achtergrond / opleiding zijn van harte welkom.

Wij trainen in de avond op maandag, dinsdag en vrijdag van 18 tot 19 uur. Wij bieden  een enthousiaste groep zwemmers , samenwerking met een hoofdtrainer. Een zwemcommissie die je ondersteunt,  wij kunnen een
vrijwilligersvergoeding bieden en er is mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en vervolgcursussen.

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging als het je wel wat lijkt om zwemtrainingen te geven. Informeer vrijblijvend of kom langs tijdens een training. Info:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *