Zwembaden laten Elfstedenzwemmers zondag zwemmen

Als het niet in het open water kan, dan doen we het in de zwembaden en daarom kunnen de deelnemers aan de cityswim van Maarten van der Weijden zondag hun sponsortocht zwemmen in onder andere zwembad Vitaloo in Bolsward.

Maar ook de zwembaden Mounewetter Witmarsum, De Klomp Wommels en De Rolpeal in Workum geven de zwemmers de gelegenheid in hun zwembad.  Astrid Bangma van Optisport Vitaloo vindt het logisch dat de zwembaden nu in het gat springen dat ontstond nadat het pen water werd afgekeurd voor de 1600 deelnemers aan de cityswim. De teleurstelling is groot onder de deelnemers, zo staan op de stadscamping bij het zwembad een aantal deelnemers die speciaal naar Bolsward was gekomen voor de cityswim.

Deze deelnemers kunnen zondag vanaf 9 uur tot circa 10.30 uur in Vitaloo terecht.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.