Zwembad Vitaloo organiseert een ouder-kind triatlon voor Spieren voor Spieren

Bolsward- op zaterdag 13 juni 2015 van 12.00-15.00 uur kun je deelnemen aan de Spierathlon bij zembad Vitaloo.

Spierathlon is een uniek evenement, waar iedereen met een A-diploma aan deel kan nemen. We vragen tijdens de Spierathlon aandacht voor kinderen met een spierziekte.

Het wordt een groots volwassene/kind sportevenement. Elk team bestaat uit één, twee of drie deelnemers én een kind. Alle kinderen in het bezit van een A-diploma mogen meedoen, ook kinderen met een spierziekte of een andere beperking. Belangrijkste is dat kind en volwassene als team alle afstanden en onderdelen SAMEN afleggen! Geef je op via de website spieren voor spieren. 

500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 KM (hard) lopen.

Neem je eigen zwem/sportkleding mee. En voor het fietsen in het water een extra paar gympen.

Volwassenen gaan op de aquafiets en kinderen op de slurf. (samen op de slurf mag ook).

Bij de receptie van het zwembad staat een spaarpot waar je een donatie in kunt doen. Wij zorgen ervoor dat het geld gedoneerd wordt aan spieren voor spieren !

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.