Zwarte banden voor Bolswarder en Koudumer karateka’s

Zondag 6 december werden er in Leersum landelijke examens gehouden door de Karate Bond Nederland.

Hieraan namen met succes twee karateka’s deel van Budovereniging Shin Bu Ken uit Bolsward. Sietze Stilma uit Koudum en Fokke Boschma uit Bolsward slaagden beide voor de eerste dan. De heren zagen daarmee jarenlange training uitbetaald worden in het verkrijgen van de felbegeerde zwarte band. Met name het laatste jaar werkten Stilma en Boschma zeer intensief toe naar de examens

Budovereniging Shin Bu Ken is gevestigd op de hoek Broerestraat/Kerkstraat. Leraar Herman Veltman (zesde dan Iaido) heeft 40 jaar ervaring in Japanse Krijgskunsten en geeft les in Karate Do (stijl Inoue Ha Shito Ryu) en Iaido (stijl Muso Shinden Ryu). Bij voldoende belangstelling wordt er ook een groep opgestart voor Aikido lessen.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.