Zware aanrijding Westergoawei

Op het kruispunt van de Westergoawei met de Wibrandaweg is donderdagmorgen een aanrijding geweest tussen personenauto en een vrachtwagen.

Hierbij moest de brandweer van Bolsward in actie komen omdat  de bestuurder van de personen auto bekneld zat. De 36 jarige Harlinger stak de provinciale weg over en zag hierbij een vrachtwagen over het hoofd die uit de richting van Leeuwarden kwam.

Die raakte de auto vol in de flank waardoor deze enkele tientallen meters doorschoof. De vrachtwagen schaarde door de aanrijding en kwam hierbij op het fietspad terecht. De bestuurder van de personenwagen is met zware verwonding naar het ziekenhuis in Sneek vervoerd. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. Het overige verkeer ondervond de hele morgen hinder van het ongeluk.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.