Zusjes doneren haar aan Haarwensen

Roeline (12) en Femke (9) Yska uit Nijland hebben donderdagmiddag hun haar gedoneerd aan stichting Haarwensen.

Roeline wilde al eerder haar haar doneren, maar vanwege turnwedstrijden had ze dit nog uitgesteld. Met lang haar kon namelijk gemakkelijker het haar opsteken. Nu er even geen turnwedstrijden was de keus snel gemaakt om het haar te doneren, vertelde ze het aan haar zus Femke.

Femke heeft daarna op de site van stichting haarwensen gekeken en wilde toen ook haar haar doneren. De belangrijkste reden van de meiden is dat ze andere kinderen blij kunnen maken met hun haar. Samen met Anita Haarsma van kapsalon Haarstyle Haarsma hebben de meiden op de i-pad een kapsel uitgezocht.

Nu het haar eraf is vinden ze dit kapsel ook erg mooi. Ze krijgen op school en van vrienden erg leuke reacties. Verder is het ook nog praktisch voor de zomer. Toch willen ze wel weer gaan sparen voor een nieuwe vlecht.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.