ZOUT WEST, rondvarend locatietheater, Bolsward bijna uitverkocht

Volgende week donderdag, 14 juni, gaat Zout West in première. Alhoewel première? Het is de eerste van 10 voorstellingen. Maar alle negen die na Stavoren volgen zijn dan wel hetzelfde verhaal, maar met medespelers en muzikanten uit de betreffende plaats.

© Kees Botman

Elke voorstelling is dus uniek en heeft een eigen ‘première’. De laatste voorstelling  op 7 juli in Sneek is de Grand Finale. Daar komen deelnemers uit de voorgaande plaatsen nog een keer samen in Sneek. Aan dit project doen verdeeld over de 10 plaatsen meer dan 500 mensen mee.

Door wie
Stichting ‘Een brug slaan’ organiseert samen met Teatergroep Sult en een tiental culturele verenigingen in het zuidwesten van Fryslân de varende locatieproductie ZOUT WEST.

Waar koop je kaarten
Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar via de website van www.teatergroepsult.nl

Alle voorbereidingen zijn te volgen op:
Facebook: @eenbrugslaan, @sultlokaasjeteater, www.eenbrugslaan.nl en Www.teatergroepsult.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.