Zorgverzekeraar De Friesland zoekt het beste idee voor de mienskip

De Friesland wil van het noorden de meest vitale mienskip van Nederland maken en vraagt hiervoor de beste ideeën. Iedereen met een goed plan op het gebied van gezondheid en vitaliteit, kan dit indienen bij De Friesland.

Tien ideeën van particulieren worden beloond met maximaal 2.500 euro om het idee uit te voeren. Ook bedrijven of organisaties kunnen een plan indienen voor het bevorderen van de gezondheid en het samenhorigheidsgevoel in de mienskip.

Inzenden voor Het Beste Idee voor de mienskip kan tot 24 oktober op de website defriesland.nl/het-beste-idee. Daarna volgt de verkiezing waarbij iedereen online kan stemmen op de ingediende ideeën.

Ook een vakkundige jury buigt zich over de plannen om de mienskip fitter en gezonder te maken. De publieks- en jurystemmen tellen beide voor 50% mee.

Prijsuitreiking met Epke Zonderland

De stemronde vindt plaats tussen 1 en 21 november. De tien ideeën van particulieren die de meeste stemmen hebben ontvangen, winnen een bijdrage van maximaal 2.500 euro. Voor het uitvoeren van hun ideeën maken bedrijven en organisaties kans op 5.000 euro. Met de tweede en derde prijs zijn 3.000 en 2.000 euro gemoeid om het idee uit te voeren. Epke Zonderland is erbij tijdens de prijsuitreiking die eind november plaatsvindt.

Van de mienskip voor de mienskip

Cid Berger, directeur Merk, Marketing & Sales bij De Friesland: “De Friesland wil van het noorden de meest vitale mienskip maken. Daarom roep ik iedereen met een goed idee op om dat in te dienen bij De Friesland. Het maakt niet uit of je verzekerd bent bij De Friesland of niet. Elk idee dat voldoet aan het bevorderen van het saamhorigheidsgevoel en de vitaliteit in je eigen wijk, straat of bedrijf doet mee aan de verkiezing.”

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.