Lichaam aangetroffen in Bolswardervaart

Bij de zoektocht naar de vermiste Bolswarder heeft de politie dinsdag aan het einde van de middag zijn lichaam aangetroffen in de Bolswardervaart. 

Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie was vandaag begonnen met een uitgebreide zoekactie naar de vermiste Bolswarder.

Met behulp van sonarapparatuur werd er in de Bolswardervaart tussen Abbega en Oosthem gezocht naar de man. Hij was zaterdag vanuit Bolsward vertrokken met de boot richting Sneek maar kwam daar niet aan.

Maandagmiddag werd zijn boot aangetroffen in het riet in de omgeving van Oosthem maar de Bolswarder was niet aan boord. Toen werd er in de omgeving van de boot ook al gedregd door de politie maar dat leverde niets op.

Het lichaam werd vlakbij de plaats aangetroffen waar ook de boot was gevonden. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.