Zoeken naar filmpjes

 

Zoeken naar filmpjes op de website doet u door de  search functie te gebruiken. Hierin geeft u een aantal zoektermen. Bijvoorbeeld heamiel als u de filmpjes daarvan zoekt. Of als u de winterfilmpjes zoekt, typt u winter. De gesprekken met oud Bolswarders vindt u onder de zoekterm oliekoek. Zo heeft ieder filmpje zijn eigen zoektermen. 

 

Wilt u beelden van vroeger, het oude Bolsward, dan kunt u de term vroeger, Bolsward van toen of straten in beeld gebruiken.

Sport kunt u onder fietsen, voetbal, of bv 11 steden vinden


 


Typ uw zoekterm in het vakje voor de rode search knop.

 

Mocht u een filmpje niet kunnen vinden, meld het dan aan ons. We passen dan de zoektermen aan zodat het zoeken gemakkelijker wordt.  Nog niet alle filmpjes zijn gekoppeld aan de nieuwe site. Op dit moment (nov 2010) zijn filmpjes van voor 2009 nog niet aan de site gekoppeld. De komende maanden zal dat wel gebeuren zodat het steeds leuekr wordt om naar de filmpjes te kijken.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.