Zinderend slot van Blazing (film update)

Zaterdagavond zaten er ruim 400 ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en anderen nieuwsgierigen in sporthal de Middelzee voor het afsluitende concert van het project Blazing.nu

In meI 2011 lanceerde Prinses Maxima het nieuwe programma “Kinderen maken Muziek”met als doel kinderen in Nederland in groepsverband een muziekinstrument te leren spelen. De korpsen van Bolsward, Tjerkwerd, Blauwhuis en Schraard starten na een subsidie en sponsoring het project blazing.nu.

In totaal konden zo’n 140 kinderen gratis muziekles krijgen op een blaasinstrument. 120 van die kinderen speelden zaterdagavond het slotconcert. Samen met zo’n 100 volwassen leden van de korpsen van CMV Oranje Bolsward, Eensgezindheid Tjerkwerd, Excelsior Schraard en fanfare Blauwhuis. En dat werd een fantastisch feestje. Er wordt nu al gesproken over een Blazing.nu 2.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.