Zestig teams strijden om titel Pubquiz XL tijdens Heamiel

In exact één minuut was het klaar, toen waren de laatste dertig kaarten verkocht voor de Pubquiz XL, die tijdens de Heamieldagen voor de derde keer worden georganiseerd. 

Eerder waren de eerste dertig kaarten al supersnel verkocht in combinatie met het aanschuifdiner in de Broerekerk. Donderdagavond werden de laatste kaarten dus verkocht.

Ieder team bestaat uit zes spelers en zij moeten met elkaar de strijd aangaan d.m.v. vragenrondes, waarbij de kennis over diverse onderwerpen op ludieke wijze wordt getoetst. Pubquiz XL brengt dit naar een nieuw en verrassend level door een echte live-band toe te voegen! Afwisselende vragenrondes gepresenteerd door de quizmaster, muzikale intermezzo’s, live gespeelde medleys of reclame-tunes.

De quiz is niet alleen voor e deelnemers gezellig. Ook het publiek is uiteraard welkom om mee te genieten van de muziek en stiekem mee te doen met de verrassende vragen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.