Zes nieuwe woningen Nijland opgeleverd

Vrijdag heeft Bouwgroep Dijkstra Draisma de zes woningen aan de Roordastrjitte, die in opdracht van dorpsbelang Nijland zijn gebouwd, opgeleverd.

Op de locatie van de nieuwe  woningen stonden eerder acht huurwoningen van woningcorporatie Elkien.

Het bouwen van nieuwe sociale huurwoningen bleek voor Elkien geen verantwoorde investering in het huidige economische en politieke klimaat.

Dorpsbelang Nijland organiseerde daarom  samen met Elkien een informatieavond voor de inwoners van Nijland. Deze avond stond in het teken van het gezamenlijk verkennen van de mogelijke invulling van de vrij gekomen plek in het dorp. Naar aanleiding van deze avond ontstond vanuit het dorp het initiatief voor de ontwikkeling van zes twee-onder-een-kap koopwoningen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.