Zegt u het maar:"Vuurwerkverbod in Nederland" (poll)

Het bericht dat er woensdag een jongen was opgepakt voor het afsteken van vuurwerk in Bolsward liet zien dat de meningen hierover verdeeld zijn.

Een deel van de mensen die reageren vinden dat de politie niet zo streng moet zijn en met het argument “we zijn allemaal jong geweest” vinden zij dat er gewoon in de laatste week vuurwerk afgestoken mag worden. Spreek desnoods jongeren aan als ze knallen om te vragen om elders af te steken. Henny Huisman, presentator van o.a. de Sounsmixshow, deed dit en werd uitgescholden voor “ouwe kankerlul”.

Een andere deel vindt dat er wel opgetreden moet worden want zij zitten met honden en of katten die niet meer naar buiten durven. Ook zouden de oudere mensen veel last hebben van met name het illegale vuurwerk.

Wij hebben weer een poll en zijn benieuwd naar uw mening!
Poll: Een vuurwerk verbod,

poll image

* Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze!

Ook een poll maken? klik dan hier

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.