Zeer geslaagde verbindingsmiddag op Looiersbuurt

Verbinden was het thema afgelopen zaterdag 21 mei bij Talant aan de Looiersbuurt. Cliënten en verwanten, vrijwilligers, buren, familie van personeel en andere belangstellenden voelden zich welkom tijdens deze middag.

Al het publiek mocht binnen kijken hoe er geleefd wordt in een woonvorm van Talant. Een aantal cliënten vertelden enthousiast over hoe zelfstandig ze zijn en wat er in de vrije tijd allemaal kan. Er stond de hele middag muziek op het programma, de aangeschafte duofiets én rolstoelfiets gefinancierd door de drie Bolswarder Stichtingen konden bekeken en getest worden.

Nieuwbouwplannen werden getoond. Ook werden er nagels gelakt, kinderen konden worden geschminkt, spelletjes werden gedaan, cliënten toonden hun creativiteit op muzikaal en kunstvlak en er was ruimte voor ontmoeting met een hapje en een drankje.

De middag werd muzikaal afgesloten door shantykoor Skomjend Wiid, waarbij het koor flink werd geholpen door het publiek.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.