Zaterdag start voorverkoop voor try out Youp van het Hek in Ons Gebouw

Het is Youp van ’t Hek, de organisatie en het publiek meer dan goed bevallen vorig jaar. Hij keert daarom terug in Ons Gebouw op woensdag 26 september. De voorverkoop van zijn try-out voorstelling start 15 september.

Veel kaarten zullen dat overigens niet zijn omdat de abonnementhouders voorrang hebben op de kaartverkoop. Toch zijn er voldoende kaarten over om zaterdag te verkopen. Een kaartje kost €15. Maximaal 4 kaartjes per persoon .

‘Met de kennis van nu’. Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer

Youp komt langs om de bezoekers en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of ze daar wijzer van worden? Volgens hem wel. En… hij laat zijn gasten in ieder geval lachen.

Youp is geen abonnementenliefhebber dus valt deze voorstelling buiten het Boog Cabaret abonnement.  Abonnementhouders hebben echter wel recht op een kaartje voor de voorstelling van Van ‘t Hek.

Daarnaast verschaft het abonnement toegang tot de overige acht voorstellingen, met onder meer Daniël Arends (23 januari) en Katinka Polderman (29 september). Een abonnement is te reserveren via bolswardcabaret@ziggo.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.