Zaterdag presentatie van de nieuwe stadsfontein

Zaterdagmiddag zal in de Broerekerk van Bolsward het ontwerp te zien zijn voor de nieuwe stadsfontein, de “de Flearmûs fan é Broeretsjerke”.

Het beeld komt er vanwege het project 11 Fountains, met dit project krijgt ieder van de Friese Elf Steden een fontein, ontworpen door elf internationaal gerenommeerde kunstenaars uit elf verschillende landen. De fonteinen,of eigenlijk: waterkunstwerken,  blijven na 2018 staan en worden nieuw cultureel erfgoed.

Kom de flearmûs bekijken op zaterdag 26 november

Hoe de Vleermuis er uit komt te zien en wat Johan Creten bedoelt met ‘hem symbolisch overwinnen’ kunt u op zaterdag 26 november met eigen ogen komen bekijken. Het ontwerp is te zien vanaf 14.00 tot 17.00 uur in de Broerekerk.
De bedoeling is dat ook het Broereplein aangepast wordt. Kom dus vooral kijken. U kunt dan ook aangeven hoe u die herinrichting het liefste ziet.
Dus tot de 26e!
De Fontein-commissie

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.