Zaterdag de allerlaatste trucktour van Bolsward

De trucktour die 6 juni voor de 10e maal zal worden gereden zal tevens de laatste keer zijn.

Maar ondanks dat zal het feestje niet minder zijn. De voorgaande edities hebben laten zien dat zowel de deelnemers en chauffeurs veel plezier beleven tijdens de rondrit door Friesland.

Om 13.00 uur start het eerste konvooi en vervolgens zal er nog twee keer een groep van zo’n vijftig vrachtwagens vanaf De Marne vertrekken. Na zo’n twee uur komen de deelnemers dan weer terug op het industrieterrein en zal er een feestje gevierd worden met alle vrijwilligers, chauffeurs en deelnemers.

De organsiatie liet eerder dit jaar weten dat door verschillende oorzaken deze editie van de trucktour de laatste zou zijn.

Zo waren de regels en de wetgeving rondom de trucktour bijna niet meer te hanteren, werd het lastig om de bestuursfuncties te kunnen invullen en werd het ook steeds lastiger om voldoende sponsorgeld bij elkaar te krijgen om de trucktour te kunnen organiseren

Het bestuur laat weten dat ze het erg jammer vinden voor onze deelnemers, chauffeurs en alle vrijwilligers. “We hebben dit feest vele jaren met veel plezier, liefde en enthousiasme georganiseerd en beleefden ieder keer met elkaar weer een prachtige dag!!”.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.