Zaterdag 30 september Open Dag Rentex Floron

Bolsward-Kom kijken naar wassen, stomen en strijken tijdens de Open Dag van Rentex Floron. Op zaterdag 30 september van 10.00-14.00 uur kunnen geïnteresseerdenin de praktijk kennismaken met één van de modernste en meest innovatieve industriële wasserijen van Nederland en één van de grotere werkgevers van Bolsward.

Rentex Floron is van lokale wasserij uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland. De vooruitstrevende en maatschappelijk verantwoorde wasserij verzorgt de reiniging van textiel voor ziekenhuizen en zorginstellingen door heel Nederland.Tijdens de Open Dag zijn er allerlei activiteiten voor bezoekers. Zo worden er rondleidingen georganiseerd, geven partnerbedrijven diverse presentaties en kunnen bezoekers zelf ervaren wat het werken in een wasserij allemaal inhoudt.

De Open Dag heeft een brede opzet: inwoners van Friesland en omstreken, buren en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd deze dag langs te komen, maar Rentex Floron ontmoet op deze dag ook graag jongeren die op zoek zijn naar een bijbaan of vakantiebaan. Ook chauffeurs op zoek naar een nieuwe uitdaging zijn meer dan welkom. Tevens zijn er  leuke kinderactiviteiten met schminken, een springkussen en andere verrassingen.

Praktisch
Rentex Floron is gevestigd op het bedrijventerrein De Klokslag aan de Koopman Heeresweg 2 in Bolsward. Van 10.00-14.00 uur is iedereen van harte welkom. Meer informatie is te vinden  u op rentexfloron.nl/opendag, maar u kunt ook mailen of bellen 0517-578989.

Rentex Floron
Rentex Floron, opgericht in 1913, is gespecialiseerd in het reinigen en leasen van textiel voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Naast bad-, bed- en huishoudtextiel behoort ook de volledige verzorging van persoonsgebonden wasgoed, bovenkleding, dienstkleding en een gordijnenservice tot de dienstverlening. Wekelijks wordt ca. 480.000 kg wasgoed waarvan 200.000 stuks dienstkleding verwerkt. De wasserij beschikt over een eigen waterfabriek om afvalwater te hergebruiken en werkt nauw samen met Empatec om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden. Met een totale oppervlakte van 17.000 m² heeft Rentex Floron de beschikking over de grootste zelfstandige wasserij in Nederland.

[Pro_ad_display_adzone id=”11964″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *