Yvanka Visser uit Bolsward wint Landelijke slagzin wedstrijd

BOLSWARD – Yvanka Visser uit Bolsward en Tessa Visser uit Harlingen hebben de 50.000ste RegioBank Zilvervloot-actie gewonnen van RegioBank Attentiv A. Boskma uit Bolsward.

Yvanka Visser bedacht de beste slagzin en ook Lizzy Ligthart verdiende een prijs met haar slagzin. Bij de RegioBank Bolsward maakte Tessa Visser de mooiste kleurplaat. Teake Tilstra maakte de één na mooiste. “Tessa Visser maakte een mooie en vrolijk gekleurde tekening, die er echt uitsprong. En wij vonden de slagzin ‘Als ik in het geld zou zwemmen, dan zou ik mijn borstcrawltechniek verbeteren’ van Yvanka Visser de beste van alle inzendingen”, aldus de bank in een reactie.

In totaal deden 225 kantoren in heel Nederland aan deze actie mee. Alle Zilvervlootspaarders tussen de 4 en 10 jaar kregen een brief met kleurplaat. De leeftijdscategorie 11 tot en met 14 werd uitgedaagd om de beste slagzin te maken.
Sinds de herintroductie van Zilvervloot Sparen eind 2012, openden 50.000 jonge klanten deze spaarrekening bij RegioBank. Om dit te vieren hield de bank een wedstrijd.

 

Op de foto staat Yvanka Visser in het midden van de foto.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.