Yvanka, Daniël en Sarina winnaars voorleeswedstrijd

Yvanka Visser, Daniël Jolink en Sarina Kroese hebben woensdag de voorleeswedstrijd Read2Me op het Marne College in Bolsward gewonnen.

 

Vijftien kandidaten uit de klassen 1HV en 1GT streden streden om een plaats in de bibliotheekronde van de voorleeswedstrijd Read2Me die zal worden gehouden in Sneek. De docenten Alice Brouwer en Geeske Ykema en mediathecaris Erna van Wijk beoordeelden de leerlingen op het gekozen stukje tekst uit een Nederlands C-boek, de presentatie en de voordracht.

Yvanka Visser, Daniël Jolink en Sarina Kroese nemen het in Sneek op tegen leerlingen van Magister Alvinus en Bogerman. Eervolle vermeldingen waren er voor Boukje Bosma en Mirthe de Vries. 

 


De prijswinnaars, v.l.n.r.: Yvanka Visser, Daniël Jolink en Sarina Kroese met de door hen gewonnen boekenbon en certificaat.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.