Youp wederom uitverkocht

Het was een drukte van belang zaterdagmorgen bij Expert Bolsward, hier startte de voorverkoop van ed tryout van de voorstelling van Youp van het Hek.

Een lange rij wachtenden zaterdagmorgen bij Expert Foto Rein Klompstra

Abonnementhouders van Bolsward Cabaret hadden eerder al  recht gehad op een eerste voorverkoop en de overige kaarten werden vandaag te koop aangeboden.

‘Met de kennis van nu’. Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer

Youp komt langs om de bezoekers en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of ze daar wijzer van worden? Volgens hem wel. En… hij laat zijn gasten in ieder geval lachen.

Youp is geen abonnementenliefhebber dus valt deze voorstelling buiten het Boog Cabaret abonnement. Abonnementhouders hebben echter wel recht op een kaartje voor de voorstelling van Van ‘t Hek.

Daarnaast verschaft het abonnement toegang tot de overige acht voorstellingen, met onder meer Daniël Arends (23 januari) en Katinka Polderman (29 september).

1 reactie

  1. Bennie Bakker schreef:

    Trots op Youp en de stad, waar blijven de nieuwe artikelen Ton?

Geef een antwoord