Youp van ’t Hek introduceert eigen brillenlijn YOUP! bij Optiek Peter in Bolsward

Vrijdag a.s. tussen 14:00 en 16:00 uur is de bekende cabaretier Youp van ’t Hek door Optiek Peter uitgenodigd om zijn nieuwe brillenlijn YOUP! te demonstreren.

Peter Spoelstra, eigenaar van Optiek Peter, las in een vakblad dat de cabaretier met een eigen brillenlijn op de markt zou komen. Als groot bewonderaar besloot hij in een opwelling contact te zoeken met Youp om te vragen of hij misschien in Bolsward zijn collectie wilde demonstreren. Tot Peters eigen verbazing stemde hij hiermee in en is vrijdag a.s. de gehele YOUP!-collectie te bewonderen.

Vanwege de verwachte toeloop zal er vrijdagmiddag geen oogmetingen verricht worden, maar kunnen de uitgezochte monturen gereserveerd worden en afspraken gemaakt worden voor de oogmeting. Wel is er gelegenheid om met de populaire cabaretier op de foto te gaan.

Youp van ’t Hek kreeg twee weken geleden nog in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de ‘Veer-in-de-reet-wisseltrofee’ uitgereikt. Dit gebeurde tijdens de tweede editie van het Stuiterbal, een galadiner voor Nederlandse en Vlaamse cabaretiers en stand-up comedians. De ‘Veer-in-de-reet-wisseltrofee’ is een hommage van de cabaretiers voor een collega uit hun midden die zijn of haar sporen in het vak heeft verdiend. Van ’t Hek ontving de wisseltrofee uit handen van Paul van Vliet.

Ondanks de zware operatie, eerder dit jaar, en de vooralsnog geannuleerde theatervoorstellingen is Youp weer op de goede weg en nu dus met zijn eigen brillenlijn te bewonderen bij Optiek Peter in Bolsward.
Voor meer info: www. optiekpeter.nl

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.