Youp opent wederom cabaretseizoen Boog Bolsward

Na het grote succes van vorig jaar komt Youp van het Hek wederom naar Bolsward voor de opening van het Bolswarder cabaretseizoen.

©Bob Bronshoff

Dat kregen de abonnementhouders deze week via de mail te horen. Youp was zo gecharmeerd van de sfeer in Ons Gebouw dat hij graag weer naar Bolsward wilde komen. Het is een extra voorstelling en valt buiten het seizoen en buiten het abonnement. Maar houders van een abonnement hebben wel voorrang bij het bestellen  van kaarten voor Youp. Dat leverde vorig jaar een ware stormloop op de abonnementen van de cabaretpoot van de Boog. En daardoor ook meer bezoekers bij de andere voorstellingen in Ons Gebouw.

De verwachting is dat ook voor het nieuwe seizoen extra abonnementen verkocht gaan worden.

De andere cabaretiers zijn ook geen onbekenden van het publiek in Ons Gebouw.

26 sept 18 Youp van ‘t Hek
29 sept 18 Katinka Polderman
  3 nov 18 Vrijdag en Sandifort
  1 dec 18 André Manuel
22 dec 18 Finalisten Cameretten
23 jan 19 Daniël Arends
  2 mrt 19 Tom Montfrooy en Mark Waumans
30 mrt 19 Mark van de Veerdonk
13 apr 19 De Partizanen

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.