Yorke Collection opent op nieuwe locatie

In alle stilte is Yorke Collection in de afgelopen periode druk bezig geweest met de verhuizing.

Vrijdag 21 augustus was het zo ver dat Yorke Collections de deuren op Skilwyk 2 kon openen. Eigenaresse Vanya Tjong-Ayong:” Wij zijn voor een geheel nieuwe en frisse look gegaan en nog meer klantgericht. Prachtige merken zoals ICE-Watch, Davis, OOZOO, IKKI, Mark Maddox, Kazuri en natuurlijk alle collecties van MelanO Jewelry, het sieraad wat je door middel van zelf uitgezochte settings constant kunt veranderen afhankelijk van je stemming of gelegenheid”.

Tevens kan men altijd langs komen voor gratis make-up advies met bijvoorbeeld het dierproef-vrije merk Sleek MakeUp uit Londen.

“Kortom veel service en advies op het gebied van sieraden, mode-accessoires, horloges, make-up and more…….. Dat is Yorke Collecties”: Aldus Vanya.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.