Yogaschool Puur elise opent haar deuren

Puur elise is de naam van de nieuwe yogaschool in Bolsward die vanaf volgende week haar deuren opent.

Elise Zweers, al 19 jaar verloskundige, vond dat het tijd was voor iets nieuws en om haar passie voor de verloskunde te combineren met haar andere passie voor de yoga.

Daarom gaat zij vanaf 9 oktober yin yoga en zwangerschapsyoga geven op het Bolwerkplein 8 te Bolsward.

Yin yoga is de meest rustige vorm van yoga, juist gericht op het soepel worden van het bindweefsel. Deze vorm van yoga is bij uitstek geschikt om in combinatie te doen met een actieve sport die altijd op de spieren gericht is. Vele topsporters doen juist daarom ook aan yin yoga, maar is het ook zeer geschikt voor 60-plussers. De voordelen : Yin yoga verjongt en is stressverlagend. ,,Het gaat er helemaal niet om dat je alle oefeningen perfect uitvoert maar het gaat er om dat je binnen jouw grenzen beweegt”, vertelt Elise.

Haar missie is om te zorgen dat iedereen vertrouwen in zijn of haar lichaam heeft en luistert naar de signalen van hun eigen lichaam. Ook tijdens de zwangerschapsyoga is dat haar belangrijkste drijfveer. Daarnaast worden er in deze lessen ademhalingsoefeningen gedaan.

Elise biedt voor de twijfelaars een gratis proefles aan.

Puur elise start vanaf 9 oktober met de lessen en zal op maandag, woensdag en vrijdag geopend zijn.

Meer informatie op de website www.puurelise.com.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.