Wybertha Brouwer start als voedings- en bewegingsconsulent

Wat in eerste instantie een hobby leek begint serieuzere vormen aan te nemen. Alles willen weten over voeding en bewegen en mensen hierover willen adviseren.

Na in 2013 de opleiding gewichtsconsulent te hebben afgerond is het idee van ondernemen naast mijn baan steeds vaker voorbij gekomen. Per 1 november jl. ben ik dan ook daadwerkelijk mijn praktijk gestart.

Mijn doel: Het geven van voedingsadvies en bewegingsadvies aan mensen die willen afvallen of een gezondere levensstijl wensen. Het gaat om het totale plaatje, je fit voelen bij gezond eten en bewegen.
Balans is het woord! Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zorgt voor een fit leven. Deze levensstijl is voor iedereen goed vol te houden, want genieten van een drankje of een ijsje zo nu en dan hoort daar ook bij.

Dus niet een dieet maar een levensstijl, waarbij afvallen het doel kan zijn maar ook je fitter voelen met meer energie. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat ik op de hoogte blijf, via nascholing, van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast vergoeden een aantal ziektekostenverzekeraars afvallen via een bij de beroepsvereniging aangesloten gewichtsconsulent. Meer informatie? Stuur een mail naar info@wyberthabrouwer.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.