Wommelser wint prijs voor scriptie

Hendrik Jellema uit Wommels heeft de VerkeerskundePrijs 2015 voor de beste hbo-scriptie gewonnen met zijn scriptie “Vak het gedrag”.

Van de 13 ingezonden scripties koos de jury van de Nationale VerkeerskundePrijs dit jaar de scriptie van Jellema als de beste hbo-scriptie over het schooljaar 2014-2015. Deze Prijs is op 5 november uitgereikt op het Nationaal verkeerskundecongres in Zwolle.

NHL- Hendrik Jellema- Vak het gedrag

De winnende scriptie viel direct op in naamgeving en voorkant. Het onderzoek is goed uitgewerkt en een oplossing geboden die ook elders in Nederland toepasbaar is. Bovendien is de student kritisch op eigen onderzoeksresultaat. Er is in deze scriptie een goede koppeling gelegd tussen verkeerskunde en psychologie. Hij krijgt de beoordeling: zeer goed. Lees hier een uitgebreid artikel op basis van de scriptie van Hendrik Jellema

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.