Wolsummers op de vlucht voor opsporingsteam Hunted

Fred en Lotte Boersma uit Wolsum zijn op de vlucht geslagen voor de medewerkers van het tv programma Hunted. Sinds kort ontbreekt ieder spoor van vader en dochter.

In het tv programma zijn 12 deelnemers op de vlucht en proberen ze uit handen te blijven van een opsporingsteam. Hierbij moeten ze proberen om  21 dagen uit handen van het team blijven.

Fred en Lotte zijn al een week onderweg en doken gisteravond ineens op in het weerbericht van Piet Paulusma. Dit om de Hunters wellicht een beetje te prikkelen.

U kunt de vluchters helpen door ze onderdak aan te bieden maar u kunt de mensen van Hunted ook helpen door via de tiplijn door te geven waar vader en dochter zijn.

Als mensen informatie hebben over waar ze zijn, kunt u de tiplijn bellen van Hunted. Hiermee maakt u kans op €250,-

Het TV programma is vanaf eind oktober op de tv te zien. Dan zal ook duidelijk worden hoe lang ze hebben kunnen vluchten.

Bekijk hier het optreden van Lotte en Fred in Piets Weer

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.