Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening

Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Schelte à Bolswertstraat 8 in Bolsward.

Meer informatie over Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening in Bolsward

Wolfert ICT biedt verschillende diensten aan op het gebied van ICT-beheer en -onderhoud. Ze hebben pakketten voor glasvezel, internet check-up, apparatuur installatie, computer check-up en een pakket voor verschillende kleine problemen. Ze hebben ook een gecertificeerde voormalige Ziggo-monteur die kan helpen bij Ziggo-problemen. Klanten kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of app. Het bedrijf is gevestigd in Bolsward.

Wil je weten wat Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolfert ICT Beheer en Dienstverlening

Bezoekers bekeken ook