Wok Bolsward sluit tijdelijk de deuren wegens verbouwing

Wok Bolsward aan de Kloosterlaan gaat vanaf maandag 3 juli drie tot vier maanden dicht vanwege een grondige verbouwing.

Na de verbouwing kunnen de gasten nog steeds blijven wokken en is er een apart gedeelte in het restaurant waar mensen rustig a la cart kunnen eten zonder dat ze gestoord worden door rondlopende gasten die aan het wokken zijn. Daarnaast zal er een aparte ingang komen voor mensen die hun gerecht komen afhalen.

Het huidige wok en bakplaat gedeelte zal naar achteren verhuizen waardoor er meer ruimte komt voor extra tafels. Ook ontstaat hierdoor meer ruimte om de sushibar, wok,bakplaat en toetjesbuffet beter uit te stallen voor de gasten. De karakteristieke foto’s van oud Bolsward zullen blijven hangen in het nieuwe restaurant

Na de verbouwing zal Happy China aan de Harlingerstraat meeverhuizen naar de Kloosterlaan. Doel is dat in september of oktober daar het vernieuwde restaurant te heropenen.

Wokken blijft in de tussentijd gewoon mogelijk bij Happy China aan de Harlingerstraat. Het restaurant is de gehele week open voor a la cart en afhalen. Wokken kan op woensdag tot en met zondag van 16.30 tot 22 uur.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *