Woensdag 24 februari Open Huis op het Marne College

Leerlingen van groep 8 staan dit jaar voor een belangrijke keuze. Deze maanden moeten zij samen met hun ouders een middelbare school kiezen.

Deze en vorige week hebben al zo’n 500 enthousiaste groep-8’ers proeflessen op het Marne College gevolgd. Daarmee konden ze zelf die middag al een beetje ervaren hoe het op de middelbare school is.

Woensdag 24 februari 2016 van 15.00 – 20.30 uur staan tijdens ons jaarlijks open huis de deuren van het Marne College wijd open voor iedereen die meer willen weten over wat de school zoal te bieden heeft en sfeer te proeven.

In beide gebouwen staan leerlingen en docenten klaar om de bezoekers rond te leiden en vragen te beantwoorden. Op Schoolstraat 1 kunnen zij terecht voor Tweetalig VWO, VWO, HAVO en Vmbo-GT en op Schoolstraat 7 voor Vmbo-BB/KB.

Leerlingen, ouders en medewerkers ervaren de open dag al jaren als een hoogtepunt, omdat zij met trots gasten hun school willen laten zien en erover vertellen. Zij zien er naar uit om de aankomende brugklassers op de open dag te mogen begroeten. Graag tot 24 februari 2016.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.