WMO adviesraad Bolsward zoekt voorzitter

De lokale wmo-adviesraad Bolsward is onderdeel van het wmo-platform Súdwest-Fryslân en zoekt een onafhankelijk voorzitter van de  lokale wmo-adviesraad Bolsward

 

De voorzitter is het eerste aanspreekpunt en het gezicht van de wmo-adviesraad Bolsward, voelt zichbetrokken bij de Bolswarder gemeenschap en wil zich inzetten voor zorgvraag van de inwoners.

De voorzitter beschikt over goede contactuele eigenschappen, natuurlijk leiderschap en heeft ervaring in de omgang met bestuurders en een kritische, onafhankelijke instelling.

Functieprofiel:
U bent in staat samen met de leden van de wmo-adviesraad nader inhoud te geven aan het functioneren van de raad. U weet een goede sfeer te bewaren, structuur te geven aan de vergaderingen en samen met de raad tot democratische besluitvorming te komen. U onderhoudt contacten met andere organisaties die betrokken zijn bij de invulling van de wet maatschappelijke ondersteuning. Voor deze functie geldt dat de kandidaten:

·binding hebben met en woonachtig zijn in de stad Bolsward;
·geen dienstverband hebben met de gemeente Súdwest-Fryslân;
·goed kunnen netwerken, communiceren en analyseren;
·in staat zijn om vraagstukken in het sociale domein te plaatsen in een algemene context.

De voorzitter van de wmo-adviesraad ontvangt een aanwezigheids- en onkostenvergoeding.

Sollicitatie:
Vóór 11 juli 2014 kunt u uw reactie met cv richten aan de secretaris van de adviesraad via wmobolsward@outlook.com. Op verzoek wordt een informatiepakket van het wmo-platform SWF en het functieprofiel van de voorzitter wmo-adviesraad Bolsward toegezonden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.