Winterfair en ,Leukste kerstmarkt' in Bolsward

Bolsward – Het is zo langzamerhand een traditie aan het worden: de Winterfair in de Broerekerk te Bolsward. Komend weekend, vrijdag 12 (18-21 uur), zaterdag 13 en zondag 14 december (beide dagen 11-17 uur) vormt de eeuwenoude Broerekerk weer het decor van de Winterfair 2014.

De fraai versierde kerkruïne staat die drie dagen vol met kramen met een uitgebreid aanbod aan winterse artikelen, passend bij de tijd van het jaar. En met de Kerstdagen en de jaarwisseling in het vooruizicht ontbreken natuurlijk de kramen met kerstartikelen ook niet. Daarnaast is er volop ruimte voor woonaccessoires, lekkernijen en proeverijen.
Speciaal voor de kinderen is er een kinderhoek, waarbij kinderen geschminkt kunnen worden.

In de horecatent bij de ingang op het Broereplein is het aangenaam vertoeven met een hapje en een drankje om ondertussen te genieten van sfeervolle optredens van het Bolswarder shantykoor ,Skomjend Wiid’ en het koor Eljakim.

Leukste kerstmarkt ooit…

De Winterfair in de Broerekerk trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers naar de Broerekerk. Die bezoekers kunnen op de vrijdagavond, 17.00-21.00 uur, tevens genieten van de sfeervolle ,Leukste kerstmarkt ooit’.

Dit bureninitiatief vindt plaats in de kleine straatjes rond ’t Laag. Op het Grootzand, Kleinzand, Klippen, ’t Laag, Nannenhof, Withetenstraat, Stoombootkade, Hoogstraat, Gortsteeg, Heeremastraat, Kleine Hoogstraat en het Hengstepad vindt verkoop plaats vanuit schuren, garages, woonhuizen, halletjes, tuinen enz. Naast de verkoop van zelfgemaakte kerstdecoraties, brocante, zolderopruimingen, is er ook muziek. Waar de lampen buiten hangen is wat te doen en te beleven.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.