Winst en verlies voor Waterpoloteam Bolsward

Afgelopen weekend speelden de waterpolopupillen van Bolsward maar liefst 3 wedstrijden in Sportstad Heerenveen.

Na een korte tactiekbespreking op het droge doken de eerste 5 het water in voor de wedstrijd tegen HZPC/Avena. Bolsward stond al snel op achterstand maar door goed samenspel kwam Bolsward nog goed terug en eindigde deze wedstrijd in 6-7 voor HZPC/Avena.

De tweede wedstrijd in Sportstad Heerenveen was tegen Orca. Bolswardscoorde al snel het eerste doelpunt en kreeg net zo snel 1 om de oren. Hierna kreeg Orca niet veel kansen meer van Bolsward. Bolsward wist echter al hun kansen te grijpen en won deze wedstrijd met 6-3.

De laatste wedstrijd in Sportstad Heerenveen was tegen Middelsé-Skelp. De pupillen zagen wat tegen deze grote tegenstanders op, maar lieten zich niet op de kop zitten. Ze bleven goed overspelen en samenspelen maar verloren helaas wel met 8-5. Ze speelden beter maar kregen niet meer ballen in het doel.

Al met al kan Bolsward met een tevreden gevoel terugkijken op deze wedstrijdmiddag in Sportstad Heerenveen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.