winnaar van fotowedstrijd Weerstation Bolsward

Weerstation Bolsward hield in de maanden oktober tot en met december een fotowedstrijd voor de bezoekers van de site.

Het thema was “stuur een weerfoto in en maak kans op een weerstation”. Er werden ruim 100 foto’s ingezonden en afgelopen week kon Charlie Dijkstra de gelukkige winnaar het weerstation overhandigen en dat was Rolf Keizer uit Zuidlaren. 19 januari werd in Assen het weerstation, een Alecto WS3500 t.w.v. € 70,- uitgereikt.

Op de foto: Rolf Keizer,  links, ontvangt zijn prijs uit handen van Charlie Dijkstra.

De winnende foto is genomen op het strand bij paal 28 in Texel.

Namen WSB nogmaals van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijs.
Ook alle overige deelnemers (meer dan 100), hartelijk dank voor het meedoen aan de prijsvraag . Houd deze website in de gaten voor de volgende prijsvraag die binnenkort gaat starten.


3 reacties

 1. Martha schreef:

  Het is niet zo dat ik deze winnaar zijn prijs niet gun, maar als je Weerstation Bolsward heet, zou je toch verwachten dat de winnaar in deze omgeving zou wonen. Vind ik een beetje jammer…

 2. Charlie Dijkstra schreef:

  Hoi Martha,

  Graag wil ik even reageren op je reactie.
  Ten eerste, was het een prijsvraag waar iedereen aan mee mocht doen en niet alleen Bolswarders. Ten tweede, de winnaar is gekozen door en onpartijdig persoon die alleen de foto’s heeft beoordeeld en niet de bijhorende namen/personen heeft gezien.
  De vorige prijsvraag is door een Bolswarder gewonnen en wie weet wint er weer een Bolswarder bij de volgende prijsvraag.
  De volgende prijsvraag zal weer een prijsvraag zijn waar iedereen aan mee mag doen en ik hoop dat je ook zal meedoen Martha.
  Langs deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de prijsvraag!

  Met vriendelijke groet,

  C Dijkstra Weerstation Bolsward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *