Winnaar Total Bite fietskaractie ontvangt prijs bij Discus v.d. Feer

Discus v.d. Feer uit Bolsward heeft 21 juni in een feestelijke ambiance de prijs uitgereikt van de landelijke Total Bite fietskaractie aandhr. Dijkstra uit Bolsward.

De prijs bestond uit een fietskar t.w. van € 159,- en zal volgens een zeer enthousiaste dhr. Dijkstra gebruikt worden voor zijn hond Yfke om samen uitstapjes te maken.

Total Bite fietskar actiesuccesvol afgerond

Dhr. Dijkstra heeft deelgenomen aan de landelijke Total Bite fietskaractie die liep van 22 mei t/m 18 juni 2017. In deze periode maakten alle kopers van een zak Total Bite hondenvoeding kans op een mooie fietskar t.w. € 159,-. “De actie is zeer succesvol verlopen”, meldt Discus v.d. Feer.  “Dhr. Dijkstra is getrokken uit meer dan 50 deelnemers. We hebben veel aandacht in de winkel gehad en veel verkocht van dit hoogwaardige voer.Ook landelijke was de actie een succes. Om de actie landelijk onder de aandacht te brengen werden meer dan 500.000 folders huis-aan-huis folder verspreid”.
Een betrouwbare basis

Volgens Discus v.d. Feer is het voer vanTotal Bite alleen verkrijgbaar in de Discus dierenspeciaalzaken. Het voer is speciaal ontwikkeld om de gezondheid en conditie van de hond optimaal te houden. De voeding is 100% compleet en uitgebalanceerd en is voorzien van de beste ingrediënten. “Wij waren daarom ook erg blij met het succes van deze actie”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.