Winnaar Lytske Aaipop bekend

De strijd om een plekje op het Aaipop festival al voor de wedstrijd beslist

NIJLAND – De eerste artiest in de line up van Aaipop is bekend. Omdat er maar één opgave was gaat de talentenjacht op 21 januari 2023 niet door. Hoewel dit erg jammer is, is Stichting Aaipop trots op de winnaar.

Voor veel mensen is deze winnaar een onbekende in de muziekwereld. Voor het bestuur van Aaipop is deze jongeman erg belangrijk. De laatste jaren is deze vrijwilliger zowel bij de op- als afbouw betrokken. Stichting Aaipop hoeft hem niet te vragen om hulp, hij staat voor hun klaar. Toen Jesse van Dijk uit Nijland in de gaten kreeg dat er eind november nog geen opgaves waren voor Lytske Aaipop pakte hij zijn kans en gaf zichzelf op. De jury van de muziekstrijd kon deze actie wel waarderen en riep Jesse daarom al voor de wedstrijd uit als winnaar van Lytske Aaipop 2023.

Jesse is met zijn 23 jaar misschien wel de jongste en één van de grootste muziekkenners die Friesland kent. Deze muziekliefhebber kent bijna alle Friese nummer uit het hoofd, draait de Aaipop cd’s grijs en zingt alle Friese liedjes luidop mee. Met zijn jonge leeftijd lijkt de kans groot dat Jesse de Friese muziekwereld veroveren gaat.

Het Aaipop festival valt dit jaar op Paasmaandag 10 april 2023 en begint om twee uur middags tot tien uur ’s avonds. Jesse zijn live optreden begint direct na Aaikepop voor basisschool kinderen om 14.30 uur. Omdat Aaipop vorig uitverkocht was gaat de voorverkoop eerder open dan voorgaande jaren.

Vanaf maandag 23 januari 2023 zijn de voorverkoop kaarten te krijgen via www.aaipop.nl.

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.