Wilco de Bakker nieuwe trainer Sc Bolsward Zondag

Wilco de Bakker wordt de tweede seizoenshelft de trainer van het eerste elftal van Sc Bolsward Zondag. Hij volgt Erhan Ergõz op die aan het begin van dit seizoen heeft besloten om te vertrekken.

De Bakker is de huidige trainer van de A-junioren van Sc Bolsward. Zijn plaats bij de A- junioren wordt na de winterstop ingenomen door Ronald van der Molen uit Leeuwarden. Zijn voorganger Ergõz is 1,5 jaar trainer geweest van de Sc Bolsward Zondag 1. Vorig jaar werd hij kampioen met het team dat nu uitkomt in de 4e klasse A.

Ergõz bleek het trainerschap echter niet goed meer met zijn werkzaamheden te kunnen combineren. Daar heeft hij dit seizoen na zes wedstrijden al besloten om te vertrekken. Om de club in de gelegenheid te stellen om een goede opvolger te vinden is hij het eerste elftal nog wel blijven trainen, maar is hij toen direct gestopt met de coaching van de wedstrijden op zondag. Die taak is toen overgenomen door assistent-trainer Jan de Jong. De Jong blijft als assistent naast De Bakker fungeren.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.