Wil jij Heakeninginne of hofdame zijn tijdens het Heamiel?

Hallo prachtige dames uit Bolsward en omstreken,

De voorbereidingen voor het culinaire Heamiel 2017 zijn alweer in volle gang! Maar zonder Heamieltrio natuurlijk geen Heamiel. Vandaar deze oproep aan alle prachtige dames woonachtig in Bolsward en omstreken.

Zelf heb ik het Heamiel als hofdame mee mogen maken, en ik kan jullie vertellen dat het één van de mooiste ervaringen uit mijn leven tot nu toe is. Het is een verwennerij en tegelijkertijd is het hard werken. Maar de lange dagen vallen in het niet bij al het moois. Je rolt elke morgen je bed uit en je wordt van top tot teen verzorgt, omgetoverd naar prinses in een uurtje tijd. Je hoeft nergens over na te denken, alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is genieten en stralen, nou dat komt wel goed als Hofdame of Heakeninginne!

Dus ben jij de top chef van Bolsward, heb je aanleg om mee te doen aan Heel Holland Bakt of vind je eten gewoon erg lekker, en lijkt het je leuk om onderdeel te mogen zijn van het Heamieltrio 2017?

Stuur dan een motivatiebrief met 2 recente foto’s, voor 1 maart 2017 naar dit mailadres.

Voorwaarde is wel dat je 19 jaar of ouder bent en een prachtige glimlach hebt, dus check van tevoren even of er niet iets tussen je tanden zit!

Liefs,

Esmee Tolsma

Hofdame 2016

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.