Wij gaan verhuizen!

TV Bolsward groeit als nooit tevoren en dat betekende de laatste weken een trage website omdat u ons steeds vaker bezocht.

Een jaar geleden werden we al blij  van 50.000 bezoekers per maand. Tegenwoordig zijn die cijfers bijna verdubbeld en zijn er maandelijks ruim 90.000 bezoekers op de website. In 2015 kwamen  154.000 unieke bezoekers 850.000 keer op TV Bolsward.

Geweldig mooi om te zien dat u ons bezoekt maar het succes heeft één groot nadeel. Want de server waar onze website nu op draait kan al die bezoeken niet aan. Vandaar dat we dit weekend de verhuisdozen pakken en gaan verhuizen. Een verhuizing waarmee we helemaal in de wolken zijn.

Daarnaast werden we ook nog geplaagd door een aantal ddos aanvallen op de website. Deze hebben we vooralsnog weten af te slaan.

Maar de  verhuizing betekent wel dat we zondag niet of nauwelijks bereikbaar zijn. Zodra alles weer op zijn plek staat nodigen we u graag weer uit voor een bezoekje. Dit doen we dan uiteraard via Facebook en Twitter.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.