Wielrenners genieten van rondvaart door Bolsward

Voor de derde keer was Bolsward het decor voor de ploegenpresentatie van de Binckbanktour en werden de wielrenners per boot door de grachten van Bolsward gevaren.

Vanaf het Laag Bolwerk werden de ploegen nu via de andere kant Bolsward ingevaren en dat leverde bij de presentatie op het podium tot een positieve reactie van een coureur van de Sunwebploeg. Hij vond het prachtig dat hij Bolsward nu ook vanaf de andere kant had gezien nadat hij de vorige twee keer al een mooie blik had kunnen werpen op de andere kant van de stad.

 

De ploegenpresentatie was hier en daar overigens wel wat kaal omdat veel deelnemers aan de koers nog onderweg waren vanaf het EK in Glasgow. Dat betekende dat onder andere de Skyploeg met maar drie deelnemers op het podium stonden. Voor het talrijke publiek maakte dat niet veel uit.

Ook de meeste renners genoten van de rondvaart. Met de telefoon in de hand werd er druk gefotografeerd en gefilmd om dit bijzondere moment te kunnen bewaren.

meer foto’s

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.