Wie verdient er een plaatsje op Aaipop

Nijland – Achtereenvolgens ‘Aaipop der op út’ en het ‘Liet festival’ winnen? Vorig jaar voltrok Bruno dat sterke staaltje. Jaarlijks is het laatste plaatsje van Aaipop te verdienen door de winnaar van ‘Aaipop der op út’.

Opnieuw in samenwerking met Friesland Pop, deze keer in Leeuwarden, waar op zondag 1 maart in Theater Tromp de voorronde plaats vindt met als eervolle prijs de openingsact van Aaipop verzorgen. Het wordt deze keer een semi-akoestische uitvoeting, een extra uitdaging voor de deelnemende bands. Heb je met je band nog nooit op Aaipop gespeeld, geef je dan op voor deze zondagmiddagsessie.
Van de deelnemende bands wordt een opname gemaakt die de bands achteraf uitgereikt krijgen. Opgave is mogelijk door een mailtje te sturen naar ynfo@aaipop.nl. Voorwaarde voor deelname is dat de band een minimaal twintig minuten durend Fries repertoire kan laten horen op betreffende zondagmiddagsessie.

Via Groot Sneek

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.