Wie mag er bij u komen slapen tijdens LF18?

In het kader van Culturele Hoofdstad 2018 zijn er veel slaapplaatsen nodig. Immers, we verwachten veel bezoek van buiten onze provincie.

Hiervoor is de organisatie nu op zoek naar slaapplekken. En daarbij is ook nog een centje te verdienen. Dus, maak jij een bed op voor gasten?

Veel mensen genieten als gast van het mooie Friesland. Natuurlijk om te proeven van het culturele aanbod tijdens Leeuwarden-Fryslân 2018 of van de Friese natuur. Zogezegd, voor zo’n bezoek is overnachting nodig én dat kan bij de Friezen thuis! Zo geniet de Friesland-bezoekers onze Friese gastvrijheid.

Bed in Friesland zoekt voor dit concept kwalitatief goede adressen met een dito bed en ontbijt. Dit kan in een nette slaapkamer zijn, maar ook in een caravan, camper of boot bij de Friezen thuis. Via de website www.bedinfriesland.nl is inschrijven eenvoudig en snel geregeld!

Bed in Friesland verzorgt de promotie van de slaapplaatsen en zorgt er dus voor dat deze onder de aandacht van de toeristen komt.

Meer informatie opwww.bedinfriesland.nl of www.facebook.com/bedinfriesland

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.