Wethouder Werkgelegenheid afrekenen op resultaat

Als het aan GemeenteBelangen-TotaalLokaal ligt komt er in de gemeente SWF een wethouder Werkgelegenheid. Eén die zich inzet voor bestaande bedrijven en die zorgt dat er nieuwe bedrijven bijkomen. Eén die zorgt dat er nieuwe bedrijven bijkomen. Zo doe je concreet wat aan de werkgelegenheid.

Werkgelegenheid is één van de zeven speerpunten waar GemeenteBelangenTotaalLokaal zich hard voor maakt. Bij de presentatie van de nieuwe website www.gb-tl.nl gaf lijsttrekker Klaas Jan Semplonius een toelichting op deze nieuwe wethouderspost. “Bestaande bedrijven en potentiële nieuwe bedrijven verdienen maximale aandacht. Dat is goed voor bedrijven en de werkgelegenheid. Daarom willen we een wethouder die zich alleen bezighoudt met bedrijven.

Die betaalt zichzelf terug. Ook al is dat wettelijk lastig, wat ons betreft kan z’n salaris gekoppeld aan meetbare resultaten” aldus lijsttrekker Klaas Jan Semplonius. Met de zeven speerpunten mikt Semplonius op een verdubbeling van het aantal zetels. Daarmee wordt GemeenteBelangen-TotaalLokaal een serieuze kandidaat voor het nieuwe college. En als het aan Semplonius ligt wordt hij de eerste wethouder van werkgelegenheid die wordt afgerekend op het resultaat.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.