Wethouder reikt diplomainkomensconsulent uit aan deelnemers werk-leer traject

 

Wethouder Stella van Gent heeft vrijdag 4 december het diploma inkomstenconsultent uitgereikt aan zes deelnemers van het werk-leer traject tot inkomensconsulent.

De deelnemers hebben hiervoor een opleiding gevolgd bij de Bestuursacademie en stage gelopen bij gemeente Súdwest- Fryslan. Maandag® heeft alle deelnemers een arbeidscontract aangeboden.

“Het is een heerlijk gevoel om het diploma te hebben en daarmee ook meteen een baan”, aldus een  van de deelnemers aan het project. Wethouder Van Gent: “De doelstelling was, ga met een aantal mensen met een uitkering een traject in om hen klaar te maken voor het vak inkomensconsulent. En, koppel daar een baangarantie aan vast. Vooral dat laatste is wel spannend geweest. Maar met z’n allen zijn we daarin geslaagd. Chapeau voor iedereen die hier aan heeft meegewerkt en natuurlijk ook voor de kandidaten.”

Dit is een gezamenlijk project van gemeente Súdwest-Fryslân, UWV, Pastiel, BestuursacademieNederland en Maandag®.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.